Gabriella

Gabriella

Presentation

Min resa har varit lång till mitt uppvaknande och det håller på fortfarande och kommer aldrig sluta. Jag har varit i mörkaste mörkret för att sedan hitta ljuset. Ljuset som fanns inom mig hela tiden.

Jag har fått hjälp hela tiden av mitt Högre Jag men jag har inte förstått varför saker händer med mig. Jag upplevde allt mest som negativt och gick på min egen väg även fast jag har fått massor av tecken att jag inte ska få ditåt. Jag var envis och stängde mig helt för jag ville inte känna och veta saker. Jag kände hela mitt liv när något var fel eller inte stämde. Eftersom jag inte visste hur ska jag hantera det har jag bara låtit det vara, men det tog aldrig slut. När jag har gjort något som var inte menar för mig har jag bara fått negativa saker.

Nu vet jag att det inte var straff, det var för jag ska vända mig och hitta tillbaka till min väg. Jag har lärt mig att läsa dom tecken jag får och vet att vi alla har det samma.

Jag har lärt mig att vi är här för att uppfylla något vi har bestämt innan och det är det jag är här för nu. Jag har provat allt och letade efter svar hela tiden: Varför?  Frågade jag mig själv. Jag har begravt mig i böcker och dokumentärer långlång tid. Men jag hittade aldrig det svar som stämde ihop med min inre sanning.

Nu vet jag att alla svar ligger inom mig, inom oss. Saker som vi alla vet och vi alla har all kunskap för det, men kanske vågar vi inte inse det, vi vågar inte gräva oss ner djupt inom oss. Nu vet jag att inget händer utan mening och att allt som händer med oss har stor betydelse. Innan dess skapade jag massor med negativa händelser i mitt liv för jag lyssnade inte, och har tänkt nästan bara negativt.

Men med tiden jag har lärt mig använda det skapande tänkande och lärt mig lita på mig själv och på mitt högre Jag. Jag öppnade mitt hjärta och började lyssna på min intuition. Med den har jag nått de saker jag ville ha. Jag är nu kopplad till mitt högre jag och genom det upp till universum hela tiden och känner till universums regler väl.

Därför är det viktigt att vara positiv och jag försöker visa det till alla jag möter, för jag vet hur viktigt det är hur vi tänker. Mitt motto är: Det du tänker på då, det händer om du har tillit och tålamod.

Mitt letande kommer aldrig sluta, men jag vet nu att mitt högre jag är min största hjälp på min väg. Det var det som har lett mig hit, genom att lära mig att lyssna på mitt hjärta.

Tarotkort är min andra hjälpare, som jag använder mest som en bekräftelse på det jag redan känner in. Tarot hjälper mig också att se, inte bara känna. Kortlek har varit i min familj hela mitt liv, där är det en tradition.

Mina diplomerade och certifierade utbildningar

  • Mästare utbildning inom Tarot
  • Den Symboliskt Spirituell Pyramid Tarot

Mina övriga utbildningar

  • Tarot kort
  • Symboliskt Spirituell Piramid Tarot
  • Numerologi
  • Orakelkort
  • Yoga
  • Chakran

Egna studier

  • Det högre vetandet 

Information

Tarot, Chakran, medialitet, numerologi.

Språk som jag vägleder på

Svenska och Ungerska.

Mina arbetstider

Se schema.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *