Arbeta hos oss

Vill du bli en i vårt team?

Vi är ett härligt glatt gäng som söker fler medarbetare på Själarummets tarotlinje. 

Du måste kunna spå i tarot- och/eller orakelkort. Har du andra kunskaper inom olika områden att sia är även det välkommet.  Då vi också erbjuder medial vägledning via telefon ser vi gärna att du som är medial eller arbetar som medium söker. Kan du erbjuda vägledning på annat språk än svenska ser vi detta som ett plus. 

Hos oss väljer man själv hur mycket man arbetar och vi välkomnar både hel- och deltidsarbetare. Vill du bara ha ett extraarbete går även det bra. Du väljer själv om du vill arbeta vardagar, kväll och/eller helger. Tider bestämmer vi tillsammans utifrån vakanta tider i schemat. 

Du är välkommen att arbeta hos oss oavsett om du har en F-Skattsedel eller inte. Har du inget eget företag är det viktigt att du har avtal med ett faktureringsbolag som sköter dina skatter, sociala avgifter och liknande. 

Vi ser helst att du är över 20 år.

Låter detta intressant vill vi att du sänder oss ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill arbeta hos oss. I brevet vill vi att du inkluderar information om dina erfarenheter av att sia, samt om du har utbildningar inom området. Sänd även med en bild på dig själv.

Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få utföra ett arbetsprov så vi ser dina kunskaper som siare/vägledare. 

Maila Maria vid intresse: jobbahososs@sjalarummet.se