Om själarummet

Om själarummet

Våra vägledare får inte vägleda inom sjukvård eller ställa diagnoser utan vi hänvisar er då till sjukvården. Vägledarna får inte agera som läkare eller psykologer. Vi förväntar oss att du som kund tar fullt ansvar över din psykiska hälsa när du ringer våra vägledare. 

Vi på Själarummets tarotlinje följer Etiska rådets regler. Vi följer även de övriga relevanta lagarna som gäller för vägledare. Dessa regler innefattar att inte spå eller ge budskap inom områden såsom död, otrohet eller katastrofer som kan skapa kaos i tankarna. 

Du tar beslut över ditt eget liv. Vägledarna ser vilka vägar som kan tänkas vara rätt för dig i de frågor du ställer när du ringer oss på linjen. Det är viktig att veta att  vi inte kan fatta besluten åt dig eller att du inte kan lägga dina livsavgörande beslut i våra händer. Vägledning är hjälp till självhjälp och besluten ligger hos dig som ringer.  

Mediala budskap handlar om att vägledaren tar kontakt med andra sidan och får de budskap du kan behöva för att kunna leva fullt ut. Andra sidan ger oss helande budskap och ibland kan detta vara svårt att förstå direkt när ett budskap kommer, men med tiden landar vi i energin. Vägledaren kan inte lova att just den du söker på andra sidan kommer igenom när de tar kontakt. Andra sidan vet vad vi behöver och klarar av att hantera. Dina nära och kära är med er även om inte just den du söker kommer igenom. Våra nära och kära, guider, änglar eller andra ljusarbetare på andra sidan kan komma igenom när du ringer för att få budskap från andra sidan. 

Våra vägledare är inga orakelarbetare och kan inte se allt i ditt liv. De har inte alla livsavgörande svar.  Alla våra vägledare på Själarummets tarotlinje har gått igenom ett test för att säkerställa deras kompetens i att kunna vägleda och sia.

Själarummets tarotlinje har otroligt duktiga tarottolkare och medium och andra utbildade energiarbetare och alla har sina egna unika mediala förmågor och arbetsområden som kan hjälpa dig i de frågor du vill ha svar inom. Läs under vägledare och se vilka olika områden de hanterar samt om deras eventuella olika utbildningar och certifieringar. 

På vår tarotlinje kan du ringa för att få svar på livets frågor inom olika områden såsom inom kärlek, arbete, karriär, ekonomi, boende eller flytt. Du kan även få andlig vägledning och budskap från andra sidan, hjälp vid vägval och råd i beslut du kanske står inför samt information om vilka dina kraftdjur är. Vi hjälper också med att finna borttappade föremål, kommunicera med era djur, rensa energier hemma hos dig på distans, healing på distans, drömtydning och svar från pendeln samt ger information om dina tidigare liv.

Vi erbjuder även hjälp med ritualsarbete inom olika områden, t.ex. inom kärlek, pengar, arbete eller magi. 

Våra vägledare ger dig vägledning genom att se vilka energier som ligger framåt och kan hjälpa dig få mer förståelse om en situation du befinner dig i. 

Ägare Karin

Kundtjänst Ove