Luna

Luna 4#

Presentation

Hej alla fina. Den andliga biten har funnits med mig sedan tidig ålder och även hemifrån då min mamma är medial. Redan i grundskolan vägledde jag mina vänner om deras framtida drömpartners. För mig var det roligt och något som bara gick på automatik. jag förstår idag att jag var intuitiv redan då men förstod det inte själv i stunden, tänkte mer att mina kortläggningar var mer på lek.

Min mor uppmuntrade mig att utveckla denna förmåga så pass att det skulle kunna bli en del av mitt framtida liv och arbete när jag blev äldre. Jag minns hur min mor kunde förutspå händelser, liksom känna av och samtidigt förhindra många saker innan det var ”försent”. Hon nämnde vid flertal tillfällen att jag skulle kunna hjälpa & vägleda andra, men jag Förstod inte riktigt hur hon menade. Men så småningom föll bitarna på plats och att det var genom den mediala och spirituella delen som jag skulle kunna hjälpa andra som medium. Det andliga har som sagt aldrig varit okänd för mig, dock så visste jag inte riktigt hur allt hängde samman när jag var yngre utan de kom ju varefter jag blev äldre.

Min mor hade ofta seanser hemma och där fick jag för första gången vara delaktig någon gång i tonåren och började förstå mer och mer. Jag förstår även Idag att jag har ärvt min gåva från henne. Och det är jag evigt tacksam för.

Idag arbetar jag som medium, healer, änglamedium och håller på utbildar mig till schamansk healer.

Mitt sätt att vägleda människor är genom att hjälpa de att finna sina egna vägar i livet. Antingen genom tarot vägledning och att vägleda med änglabudskap från andra sidan.

Arbetar även mycket med kroppens chakra, där jag känner in klienter. Går igenom dennes chakra för att se om Det finns några obalanser som jag kan hjälpa till att balansera. Detta gör jag även på djur efter behov och önskan.

Mina kraftdjur är bland annat vargen och örnen vilka är de som beskyddar och vägleder mig genom livet. Jag kan även känna in vilket/vilka andras kraftdjur är, Säg till så hjälper jag dig. Mina olika tjänster arbetar jag även med på distans så bara för att du bor långt bort så är det inte kört.

Ljus & Kärlek Luna

 

Mina diplomerade och certifierade utbildningar

  • Diplom: Tarot.
  • Diplom: Orakel kort.
  • Diplom: Änglar nummerbudskap.
  • Diplom: Djurkommunikatör
  • Diplom: Kristallhealing
  • Diplom: Pendel

Mina övriga utbildningar

  • Schamansk Healing, under utbildning.
  • Änglamediumskap
  • Reikki 1.

Egna studier

  • Nummerlogi

Information

Medium, änglamedium, healer, djurkommunikatör, tarot tolkare, klarseende, klarkännande, klarvetande. Känner in själsfränden, tvillingsjälar och tidigare liv. Kan se och känna ditt kraftdjur. 

Språk som jag vägleder på

Svenska och Engelska.

Mina arbetstider

Se schema.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *