Salvia

Salvia

Inom Indiansk kultur används ofta vit salvia för att rensa i sina hem eller platser från tunga och negativa energier som kan påverka deras hälsa. Även för att dem vill rena ut energierna och rena ut dem bortgångnas energier. 

När man renar hemma för att skapa lugn och harmoni är det bästa tiden att rena efter man utfört en storstädning. Energier ligger annars lätt kvar i damm och smuts. Storstäda. När du har tänt på salvian så blåser du ut själva lågan så att det bara ryker om salvian. Du går runt med salvian i hemmet och med hjälp av att vifta med en fjäder eller handen så sprider du röken från salvian i alla rum och i alla hörn. Var noga med att vädra efteråt så att alla energier vädras ut.

Medium renar med salvia

När man kanske börjar känna sig orolig hemma eller inte får den ro man behöver eller känner sig trött trotts bra nattsömn, eller när det börjar påverka alla som bor i hemmet att man upplever onaturliga händelser som inte går att förklara kan du alltid ta kontakt med ett medium. När ett medium kommer arbetar dom utefter att öppna upp sig med sina sju chakrans för att sedan känna in boendet eller platsen man bett mediet komma känna in. Om mediet känner in andlig aktivitet eller minnes spår som kan hålla sig kvar (minnes spår är som årsringar på ett träd) spåren ligger kvar och gör sig påminda. Då kan mediet rena hemmet med salvia och frigöra energierna. Och detta leder till att energierna lugnar ner sig. Eller aktiviteten förvinner helt av att mediet kommer och renar med salvia och mediet rensar bort. Detta är lite olika hur medium arbetar vid ett hus eller platsrensning. Ibland kan budskap komma igenom mediet så den som bor på platsen får mer förståelse till aktiviteten eller känslorna dom upplevt. 

Hur kan man uppfatta andra sidans energier? Det kan vara en känsla av att man känner sig iakttagen, känsla av disharmoni som man inte kan ta på även en olustkänsla kan uppstå. En del kan känna fysisk beröring och se eller höra saker, som skuggor och knackningar. Andevärlden ligger på samma frekvens energimässigt som elektriska apparater, därför har de lätt för att använda dem för att fånga uppmärksamhet hos oss levande. Tv:n kan sättas på och av, ljudvolym kan ändras och lampor kan blinka. Den som har aktivitet hemma förnekar det ofta först och försöker omedvetet hitta logiska förklarningar till fenomenen, sen tvingas man ofta inse att så är inte fallet och börjar inse att man har besök från andra sidan. Det behöver inte vara elaka eller tunga energier som är orsak till aktiviteten i ett hem eller på en plats. Men det kan ta mycket energi om man går runt i det länge och inte veta vad dem vill. Andevärlden som spökar kan även behöva hjälp komma över till ljuset så dem kan få frid om så är fallet. Och då kan ett medium vara en länk mellan detta liv och andra sidan och den bortgångna kan gå över till ljuset med mediets hjälp.