Om själarummet

Om Själarummet

Själarummet öppnade 2019 

För att kunna ringa oss och få vägledning av våra spådamer och medium måste du som kund fyllt 18 år.

Hos oss på Själarummet arbetar vi för att ge dig svaren och vägledningen du söker men inte kan finna på eget sätt! Vi ser varje samtal unikt med en kund och alla samtal unika och självklart arbetar vi under tystnadsplikt. 

Samtliga spådamer och medium hos oss har genomgått omfattat arbetstest för att säkerställa att vi lever upp till vårt rykte om att erbjuda personliga konsultationer med marknadens bästa medium och spådamer. 

Vårt fokus ligger i att vi levererar information på ett omtänksamt och respektfullt sätt och att det är tydliga med att vi inte kan fatta beslut åt kunden som ringer till oss, kunden måste ta eget ansvar över sina val och handlingar.

Hos oss kan du som kund känna dig trygg med att vi arbetar efter ett etiskt förhållningssätt där dina behov och önskningar är i fokus. 

Det kostar 19,90 kr/min att ringa vårt betalnummer 0939 1960, Om vi inte har nedsatt priserbjudanden som vi alltid framhäver i reklam när det sker. Vi erbjuder även fastpris samtal 480kr, 30 minuter betalnummer 0939 1959.

 

Kostnaden för ditt samtal kommer på din telefonräkning, så ingen separat faktura skickas ut från oss. Ev operatörstaxa tillkommer.

Våra vägledare får inte vägleda inom sjukvård eller ställa diagnoser utan vi hänvisar er till sjukvården om du vill få svar på sjukdomar eller bakomliggande symptom som påverkar din hälsa. Vägledarna får inte agera som läkare eller psykologer. Vi förväntar oss att du som kund tar fullt ansvar över din psykiska hälsa när du ringer våra vägledare.

Bilder på Själarummet används endast i illustrativt syfte.